Over Op Weg Met Chloë

Ontstaan uit noodzaak

Op Weg Met Chloë onstond uit de noodzaak om handvaten te vinden om om te gaan met mijn eigen zorggezin. Op deze pagina vertel ik je graag wat meer over mezelf, mijn visie op zorg en hoe ik daar een steentje in bijdraag.

Over Op Weg Met Chloë

Visie

Ik ben er van overtuigd dat ieder gebaat is bij zorg op maat, met respect voor diens eigenheid. Elk verhaal is uniek en ik wil je helpen het jouwe te schrijven. Samen gaan we op zoek naar een weg waar jij je goed bij voelt.
We gaan op zoek naar wat nodig is om je te helpen die weg te vinden, maar ook te begrijpen waarom dit je net helpt. Ik vind het zeer belangrijk dat je je eigen regie in de hand hebt.

We gaan samen op weg, maar niet alleen met mij als coach, maar ook met de mensen die je omringen. Uit ervaring weet ik dat de weg makkelijker te bewandelen is als de omgeving hierin actief betrokken kan/wil worden. Je staat immers nooit alleen met je vraag om hulp.

Ik ben ervan overtuigd dat een (eventuele) diagnose niet alleen op de eerste plaats staat. Ik wil mensen ondersteunen in al de facetten van hun zijn, alles houdt immers verband met elkaar.

Afspraak maken Werkwijze

Over Op Weg Met Chloë

Wie zijn wij?

Chloë Van Echelpoel

Autisme, HSP, Burn-Out, Kinderen en Jongeren

Hoi, ik ben Chloë. Mama, echtgenote, dans-addict, zoetekauw, stille genieter, psychiatrisch verpleegkundige, auticoach, HSP-coach, Burn-out coach, kinder- en jongerencoach, Individueel Emotioneel Begeleider (IEB'er) en ik hou ervan om mensen op weg te helpen.

Ik heb zelf een hoogsensitieve persoonlijkheid en weet uit ervaring dat dit heel uitdagend kan zijn in onze maatschappij. Daarnaast ben ik ook mama en partner van personen met een rugzakje waardoor ik elke dag leef in een gezin met extra uitdagingen.

Over Op Weg Met Chloë

Meer over mij

Hallo daar! Ik ben Chloë, ik werk als coach voor sensitieve mensen. Mijn doelpubliek: mensen met een (vermoeden van) diagnose autisme spectrum stoornis, hoogsensitiviteit, burn-out. Alsook kinderen, jongeren en volwassenen die zoekende zijn in hun emotionele wereld.

Mijn kracht? Ik heb een goed buikgevoel en een luisterend oor dat oordeelvrij is. Ik ben geduldig, rustig en heb een zacht karakter.

Ik heb zelf een hoogsensitieve persoonlijkheid en weet uit eigen ervaring dat dit heel uitdagend kan zijn in onze drukke maatschappij. Daarnaast ben ik ook mama en partner van personen met ASS en ADHD + fysieke kwetsbaarheden, waardoor ik elke dag leef in een gezin met extra uitdagingen.

Ik werk al meer dan 14 jaar als psychiatrisch verpleegkundige (depressie en angsttoornissen) en dit is dan ook mijn basisopleiding. Daarnaast behaalde ik in 2016 mijn postgraduaat leiderschap in de zorg. Eind 2019 behaalde ik mijn getuigschrift ‘Omgaan met autisme’. In 2021 behaalde ik certificaat HSP-coach via de opleiding van Coach Clinic en mijn certificaat Individueel Emotioneel Begeleider via Sandra Kleipas (hierdoor opende voor mij een nieuwe wereld: het werken met materiaal). In 2022 behaalde ik mijn certificaat Burn-out coach van Coach Clinic. In 2023 startte ik mijn opleiding Brain Blocks, coachende vaardigheden (verdiepingsopleiding van Sandra Kleipas en Anneleen Deckers om te gaan naar de kern, waar gaat het echt over?) en jongerencoach bij Coach Clinic.

Ik volg regelmatig opleidingen, workshops en webinars om up to date te blijven en geloof in 'een leven lang leren'. Dit omdat ik jullie steeds beter wil kunnen bijstaan.

Heb je vragen omtrent de opvoeding van je hoogsensitief kind? Dan kan je bij me terecht.
Heb je zelf een hoogsensitieve persoonlijkheid, maar val je in je eigen valkuilen?
Ook dan ben ik de geschikte persoon voor jou!
Ik help je op weg om samen te kijken naar je eigen sterktes en zwaktes, maar vooral om je eigen sterktes (of die van je kind) op de voorgrond te zetten.

Heb je vragen omtrent de opvoeding van je kind met (of vermoeden van) autisme spectrum stoornis, met normale tot hoge begaafdheid? Of heb je zelf (vermoeden van) een autisme spectrum stoornis? Dan zorg ik ervoor dat je terug rust kan creëren voor jezelf in onze drukke maatschappij.
Ik help je handvaten te vinden om aan de slag te gaan met de problemen die je tegenkomt.

Werd je recent geconfronteerd met een burn-out? Of heb je het gevoel dat die eraan zit te komen?
Ik kijk graag samen met jou wat je energiegevers en -nemers zijn. Wat bezorgt je dagelijks stress en waar komt die stress tot uiting? Spelen er zaken uit je verleden mee? Draag je balast die je dacht afgeworpen te hebben?
Kortom: Wat zit er in je rugzak en hoe kunnen we die verlichten?

Raakt je kind/jongere verdwaald in z'n gevoelswereld?
Zijn jullie op zoek naar hulp om anders met elkaar om te gaan?
Ik zoek graag samen met jullie uit waar het precies over gaat en welke weg we in kunnen slaan.

Afspraak maken Werkwijze

Op Weg Met Chloë

Ervaring

Ervaring

Juli 2023 - Heden - Op Weg Met Chloë @ Home, Lier: Auticoach, Burn-Out coach, HSP-coach, kinder- en jongerencoach en IEB'er

Oktober 2020 - Maart 2024 - Op Weg Met Chloë @ Coaching Company, Duffel: Auticoach, Burn-Out coach, HSP-coach, kinder- en jongerencoach en IEB'er

Januari 2020 - Oktober 2020 - Op Weg Met Chloë @ Groepspraktijk De Varen, Duffel: Auticoach, HSP-coach, gezinscoach en IEB'er

September 2009 - Heden - UPC Duffel: Psychiatrisch verpleegkundige:
- Sophia 1 en 2: Nachtwaak Ouderenpsychiatrie met specialisatie Angst- en stemmingsstoornissen
- Tussenhuis: Psychiatrisch verpleegkundige met specialisatie: Resocialisatie
- Karbeel: Psychiatrisch verpleegkundige met specialisatie: Ouderenpsychiatrie met Chronische Psychiatrische problematiek

Juni 2008 - Juni 2009 - PAAZ AZ St-Maarten Zwartzustersvest Psychiatrisch verpleegkundige, Specialisatie: Acute opname persoonlijkheidsstoornissen en verslaving

2003 - 2008 - Diverse ervaringen als monitor van kinderen met een handicap:
- CM - JOMBA-kampen voor kinderen met matig tot ernstig mentale handicap en/of autisme
- Intersoc - Monitor als persoonlijke begeleiding van kind met ernstige mentale handicap
- Gemeente St-Katelijne-Waver - Verantwoordelijke monitor geïntegreerde kleutersportkampen voor kinderen met een handicap en/of autisme

Contactgegevens

Op Weg Met Chloë

Plaslaar 14, 2500 Lier

info@opwegmetchloe.be

0456/19.13.82

Follow Us

© Op Weg Met Chloë. All Rights Reserved.